085 401 18 09

Verhuislift huren

Een verhuislift voor gemak

Een verhuislift huren incl. professionele assistentie? Wij staan 7 dagen en avonden per week voor u klaar dus neem snel contact op voor de mogelijkheden!

Een verhuislift met bemanning

Gaat u zelf uw verhuizing uitvoeren maar kunt u daarbij wel de hulp van een professionele verhuislift gebruiken? Dan bent u bij Verhuisbedrijf ACN aan het juiste adres om een verhuislift te huren. Vanzelfsprekend met alle benodigde begeleiding en beschermingsmaterialen, zodat u verzekerd bent van verantwoordelijk gebruik.

Verhuislift huren per uur of voor een dag of object?

Een verhuislift huren kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, dus passen we de huur van de verhuislift op uw wensen aan. Hoeft er alleen een piano naar beneden, dan hoeft u vanzelfsprekend niet voor de hele dag te betalen. Wij zorgen er dan voor dat de lift op het gewenste tijdstip voor u klaarstaat. Maar wilt u de verhuislift huren voor de gehele dag, dan is dat ook geen probleem. Een verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden zoals Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Professioneel bediend

Onze verhuislift worden altijd bediend door professionals!
Verhuislift huren bij ons? dan laten we u natuurlijk niet aan uw lot over zodra deze bij u voor de deur staat. De verhuislift wordt bediend door onze professionele chauffeurs en operators. Zij hebben jarenlange ervaring in het verplaatsen van grote objecten, zoals piano’s, vleugels en kluizen.

Hierdoor weet u zeker dat u de verhuislift met een gerust hart kunt gebruiken en de verhuizing vlot en veilig verloopt. Ook wordt er standaard beschermmateriaal geleverd, zodat uw spullen veilig met de verhuislift vervoerd worden.

Verhuizing plannen

1
Volgende
2
Last Page
Verhuizen van *
Verhuizen naar *
Verhuisdatum
Wat ga je verhuizen
Naam *
Email *
Telefoon *

Verhuiskosten berekenen

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%