085 401 18 09

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht

Heeft u binnenkort een verhuizing in, van of naar Utrecht? Dan kunt u altijd rekenen op Verhuisbedrijf ACN. Wij kunnen u in regio Utrecht helpen met een soepele verhuizing waardoor u gemakkelijk en zonder enige zorgen kunt verhuizen.

Onze verhuisservice

Door onze professionele verhuisservice kunt u makkelijker verhuizen en dat tegen zeer scherpe tarieven. Wij hebben ervaren verhuizers in dienst die u hierbij kunnen helpen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een verhuizing zelf uit te voeren, maar wanneer u hier weinig ervaring mee hebt raden wij u een professioneel verhuisbedrijf als Verhuisbedrijf ACN aan.

Bij ons bent u in goede handen

Onze professionele verhuizers werken altijd hard en zorgen er op de verhuisdag voor dat zij alles in goede banen leiden. Op deze manier kan de verhuizing netjes en schadevrij verlopen. Hierbij zal er ook altijd rekening worden gehouden met uw wensen.

Onze verhuisdiensten

Onze verhuizers kunnen op de verhuisdag zelf natuurlijk alleen verhuisdozen in de verhuiswagen laden, maar zij kunnen eigenlijk nog heel veel meer. Als u ervoor kiest om uw verhuizing toch nog wat makkelijker te maken kunt u gebruik maken van onze extra verhuisdiensten. Graag geven wij u enkele voorbeelden.

Een in- en uitpakservice

Bij een verhuizing moeten spullen altijd in- en uitgepakt worden. Dit is niet alleen een klus dat veel tijd vergt, maar het moet ook nog eens op de juiste manier gebeuren. Wanneer u hier geen ervaring mee heeft of niet weet hoe dit precies moet kan het gebeuren dat uw inboedel tijdens de verhuizing beschadiging op zal lopen. Daarom kunt u ervoor kiezen om verhuizers in te huren om uw spullen in te pakken en/of uit te pakken. Zo hoeft u nergens meer aan te denken.

Demonteren en monteren van inboedel

Soms kunnen grote meubels tijdens een verhuizing niet veilig verhuisd worden en wordt ervoor gekozen om deze te demonteren. Heeft u hier geen tijd voor of weet u niet precies hoe dit moet? Dan kan onze klusjesman dit voor u doen. Hij kan in uw nieuwe woning ook alles weer netjes voor u monteren.

Een woningontruiming

Er is een grote kans dat u uw oude woning bezemschoon moet opleveren. In dit geval kunnen wij de ontruiming voor u uit handen nemen. Een ontruiming is een zware klus, want het is meer dan alleen het verwijderen van inboedel. Er moeten ook herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden zodat de woning conform voorwaarden van de verhuurder opgeleverd kan worden.

Onze verhuizers werken altijd met professionele verhuismaterialen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verhuisdekens, stretchfolie en steekwagens. Het gebruik van deze materialen is uiteraard gratis en hiervoor zullen wij geen extra kosten berekenen.

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u de kosten voor uw verhuizing in Utrecht en omstreken weten? Dan kunt u bij ons eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Dit kan via onze website en na het indienen van uw aanvraag zult u binnen 24 uur uw offerte in uw mailbox ontvangen. Wilt u toch liever eerst een collega spreken? Dan kun u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Zij staan u graag te woord.

Verhuizing plannen

1
Volgende
2
Last Page
Verhuizen van *
Verhuizen naar *
Verhuisdatum
Wat ga je verhuizen
Naam *
Email *
Telefoon *

Verhuiskosten berekenen

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%