085 401 18 09

Spoedverhuizing

Spoedverhuizing

Een spoedverhuizing is bijvoorbeeld nodig wanneer uw huis onbewoonbaar wordt verklaard. Dit kan bijvoorbeeld door water- of roetschade zijn. Soms kan het ook gebeuren dat u door een overlijden of scheiding onverwachts moet verhuizen. Wat de reden ook is, het is nooit leuk. Omdat een spoedverhuizing niet gepland kan worden kan dit voor veel stress zorgen. U moet op het laatste moment uw spullen verhuizen, maar hoe pakt u dit aan?

Voor- en nadelen van een spoedverhuizing

Gelukkig kleven er niet alleen maar nadelen aan een spoedverhuizing, maar zijn er ook enkele voordelen. Ten eerste is het natuurlijk mooi meegenomen dat de verhuizing snel en op korte termijn gerealiseerd kan worden. Hierdoor bent u niet alleen snel verhuist, maar kunt u in de nieuwe woning ook weer snel de draad oppakken. Bij een spoedverhuizing kunnen wij er ook voor zorgen dat al uw elektrische apparaten aangesloten worden en dat ook alle verhuisdozen voor u uitgepakt worden.

Helaas kent een spoedverhuizing ook nadelen. Doordat u zo snel mogelijk moet verhuizen is er geen planning en kunt u ook niet nauwkeurig uw inboedel inpakken. Ook kan het zo zijn dat u helemaal geen tijd heeft om uw spullen op korte termijn in te pakken. Al deze punten in combinatie met de stress die u waarschijnlijk al heeft kunnen een spoedverhuizing erg moeilijk maken.

Seniorenservice

Een groot gedeelte van onze spoedverhuizingen zijn seniorenverhuizingen. Het komt namelijk vaak voor dat een woning of kamer vrijkomt in bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of seniorenwoning. Deze woningen en kamers moeten altijd zo snel mogelijk weer bewoond worden en daarom hebben wij ons als bedrijf gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Deze verhuizingen vragen wel om een speciale aanpak. Er moet bijvoorbeeld altijd goed samengewerkt worden met de familieleden en hierbij is het erg belangrijk om samen goed naar de inboedel en dierbare spullen te kijken. Ook zullen onze verhuizers extra rekening houden met de oudere, omdat zo een verhuizing in een van de laatste fases van hun leven emotioneel erg zwaar kan zijn.

Wij kunnen u helpen

Wij hebben jarenlange ervaring met spoedverhuizing waardoor wij precies weten hoe een spoedverhuizing uitgevoerd moet worden. De ervaren verhuizers weten precies wat de volgorde is van werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden uiteraard met de grootste zorg uitgevoerd. Wij geven u graag een aantal voorbeelden van verhuisdiensten die uw verhuizing makkelijker kunnen maken.

In- en/of uitpakservice

Het is bij een verhuizing niet alleen noodzakelijk om uw inboedel in te pakken, maar u moet ook rekening houden met het feit dat dit op de juiste manier moet gebeuren. Wanneer inboedel niet goed wordt ingepakt kan dit tot schade leiden tijdens de verhuizing en dit wilt u natuurlijk niet. Onze verhuizers kunnen deze taak voor u uit handen nemen. Zij weten precies hoe zij de objecten op de juiste manier moeten inpakken zodat er schadevrij verhuist kan worden. Hierbij wordt er ook altijd gebruik gemaakt van professionele verhuismaterialen. Onze handige verhuizers kunnen in uw nieuwe woning alles ook weer voor u uitpakken. Makkelijk toch?

Handyman

Heeft u grote meubels die u mee wilt verhuizen? Dan kan het soms zijn dat deze gedemonteerd moeten worden, omdat er anders niet veilig verhuist kan worden. Het demonteren van deze meubels kunt u overlaten aan onze handige handyman. Hij kan de meubels in de nieuwe woning ook weer netjes voor u monteren. Heeft u verder nog schilderijen, kastjes of plankjes aan de muren? Dan kan hij deze ook voor u verwijderen.

Verhuisliften

Verhuisliften zijn niet alleen noodzakelijk tijdens sommige verhuizingen, maar verhuisliften kunnen ook handig zijn. Niet alleen kunnen de spullen op deze manier schadevrij verhuist worden, maar de verhuizers kunnen met een verhuislift ook veiliger én sneller verhuizen. Snel verhuizen betekent natuurlijk ook minder kosten.

De kosten voor een spoedverhuizing

Misschien is het u al opgevallen dat veel verhuisbedrijven een hoge prijs rekenen voor een spoedverhuizing. Bij Verhuisbedrijf ACN vinden wij dat u bij een spoedverhuizing al genoeg zorgen heeft en daarom werken bij altijd tegen scherpe tarieven. Wanneer u de kosten voor een verhuizing wilt weten kunt u het beste een gratis offerte aanvragen. Dit kun u eenvoudig via onze website doen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog specifieke vragen of wilt u professioneel advies van een verhuisspecialist? Dan kun u ons ook altijd bellen. Onze collega’s staan u graag te woord.

Verhuizing plannen

1
Volgende
2
Last Page
Verhuizen van *
Verhuizen naar *
Verhuisdatum
Wat ga je verhuizen
Naam *
Email *
Telefoon *

Verhuiskosten berekenen

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%