085 401 18 09

Seniorenverhuizing

Een zorgeloze seniorenverhuizing

Verhuizen is altijd een ingrijpende gebeurtenis, vooral wanneer u op leeftijd bent. Natuurlijk in praktisch opzicht, maar ook op emotioneel vlak. Bijvoorbeeld omdat u naar een zorgcentrum of aanleunwoning gaat verhuizen. Zowel voor u als uw familie is dit vaak een hele stap.

Om deze overgang zo rustig en comfortabel mogelijk te maken biedt Verhuisbedrijf ACN daarom een speciale service aan voor seniorenverhuizingen. Bij onze seniorenverhuizingen staat voorop dat u zorgeloos verhuist. Dat begint met een goede voorbereiding. Daarbij zorgen we er in goed overleg met u en uw familie voor dat aan alles gedacht is.

Hierdoor verloopt de verhuizing rustig en soepel. Daarbij streven we ernaar om uw verhuizing binnen één dag af te ronden, zodat u dezelfde dag nog in uw nieuwe thuis bent. Naast een grondige voorbereiding zorgen we er ook voor dat de verhuizing zelf zorgvuldig verloopt. We begrijpen dat persoonlijke bezittingen een belangrijke rol spelen bij het thuis voelen in uw nieuwe huis.

Uw eigendommen worden tijdens het in- en uitpakken dan ook met de grootst mogelijke zorg behandeld. We zetten alles netjes op de gewenste plek, monteren uw meubels en sluiten alle apparatuur aan.

Extra klusservice

Heeft uw nieuwe woning nog een likje verf nodig? Of wilt u graag nieuw tapijt of laminaat laten leggen? Geen probleem, wij verzorgen indien gewenst ook het schilderen, vloeren leggen of andere kluswerkzaamheden voor u. Informeer bij uw aanvraag naar de mogelijkheden van onze klusservice bij seniorenverhuizingen en alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld.

Verhuizing plannen

1
Volgende
2
Last Page
Verhuizen van *
Verhuizen naar *
Verhuisdatum
Wat ga je verhuizen
Naam *
Email *
Telefoon *

Verhuiskosten berekenen

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%