085 401 18 09

Ontruimen

Elke ontruiming zorgeloos geregeld

Na een verhuizing, faillissement of overlijden: soms moet een woning of kantoor snel worden ontruimd. Met veel stress of verdriet is dat nu nét iets waar uw hoofd niet naar staat. Het vakkundig ontruimen en bezemschoon opleveren laat u probleemloos over aan Verhuisbedrijf ACN. Een enkele ruimte of geheel pand.

Alles netjes achterlaten

Elke ruimte kunnen wij ontruimen. En dat ontruimen gaat ver. Het wegbrengen van de meubels naar stortplaats of opslag. Het verwijderen van verlichting, gordijnen en alles wat er nog in de ruimte achter is gebleven. Het weghalen van vloeren, welke vloer dan ook. Het netjes dichten van gaten in de muur. U kunt ervan op aan dat wij alles bezemschoon opleveren. Zelfs een grote schoonmaak na het ontruimen is voor ons niet te veel gevraagd. U hoeft zich nergens zorgen om te maken.

Ontruimen door Verhuisbedrijf ACN:

  • Particuliere of zakelijke ontruimingen
  • Bezemschoon opleveren
  • Brengen naar plaatselijke stort of onze eigen containers
  • Tijdelijke opslag van inboedel
  • Transport van inboedel mogelijk
  • Ontruimen in het weekend geen probleem

U bepaalt, wij regelen het

Met de meubels doen we wat u maar wilt. Tijdelijk opslaan, transporteren, brengen naar een kringloopwinkel: u bepaalt, wij regelen het. Dat geldt ook voor alles dat moet worden weggegooid. Vaak maken wij gebruik van de plaatselijke stort. Maar we hebben ook eigen afvalcontainers. Zo bent u niet gebonden aan werktijden van de stortplaats en kunnen wij zelfs in het weekend ontruimen. Meer weten over woningontruiming of ontruiming van een bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op.

Verhuizing plannen

1
Volgende
2
Last Page
Verhuizen van *
Verhuizen naar *
Verhuisdatum
Wat ga je verhuizen
Naam *
Email *
Telefoon *

Verhuiskosten berekenen

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%