085 401 18 09

Montageservice

Uw meubels professioneel uit elkaar en weer in elkaar

Een vlekkeloze verhuizing valt of staat bij goed gedemonteerde meubels. Niet alleen passen ze dan het beste in de verhuiswagen, ze komen dan ook schadevrij over. Verhuisbedrijf ACN demonteert en monteert uw meubels met uiterste precisie. Waar andere verhuisbedrijven tegen (de)montage opkijken, hebben wij onze mensen juist opgeleid voor deze werkzaamheden. Om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn.

In en uit elkaar

Ongemerkt gaat veel tijd verloren aan het uit elkaar halen van kasten, bedden en andere meubels. Die tijd kunt u wel beter gebruiken! Onze handige verhuizers hebben een uitgebreide collectie gereedschap, zodat geen enkel schroefje of spijkertje – klein of groot – een probleem is. Ze komen niet voor verrassingen te staan. U dus ook niet! In principe kan alles uit elkaar worden gehaald op het oude adres en weer in elkaar worden gezet op het nieuwe adres. En dat schadevrij. U heeft hier verder geen omkijken naar.

De tijd nemen

Hou er wel rekening mee dat het (de)monteren van sommige meubels meer tijd in beslag kan nemen, waardoor uw gehele verhuizing iets duurder uitvalt. U kunt er ook altijd voor kiezen om ons alles te laten demonteren voor de verhuizing. Zodat u na de verhuizing op het nieuwe adres alles zelf weer in elkaar zet. In alle rust en in uw eigen tempo. Alles is mogelijk!

Weten wat (de)montage door Verhuisbedrijf ACN voor u kost? Vraag een prijsindicatie aan.

Verhuizing plannen

1
Volgende
2
Last Page
Verhuizen van *
Verhuizen naar *
Verhuisdatum
Wat ga je verhuizen
Naam *
Email *
Telefoon *

Verhuiskosten berekenen

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%