085 401 18 09

Meubeltransport

Meubeltransport

Meubeltransport is een vak apart en vraagt dan ook om de nodige expertise. Gelukkig heeft Verhuisbedrijf ACN ervaren verhuizers in dienst die hier speciaal voor opgeleid zijn. Op deze manier kunnen wij de meubels veilig én efficiënt naar uw nieuwe locatie vervoeren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verhuisbedrijf ACN heeft goed opgeleide verhuizers in dienst die een verhuisopleiding hebben gevolgd. Daarnaast hebben wij dagelijks minstens één meubeltransport op de planning staan waardoor de verhuizers hier ook nog eens de nodige ervaring mee hebben. Wij maken ook altijd gebruik van professionele verhuismaterialen waardoor de objecten veilig en schadeloos verhuist kunnen worden.

Bij Verhuisbedrijf ACN kunt u niet alleen goedkoop verhuizen, maar kunt u ook zeker zijn van een zeer goede service. Doordat u het transport aan ons uitbesteed zal u geen risico lopen op lichamelijk letsel én beschermt u ook nog eens uw meubels en woning, omdat wij precies weten hoe wij schadevrij kunnen verhuizen. Hierdoor zult u tijdens de verhuizing ook minder stress hebben.

Particuliere meubeltransport

Wij voeren niet alleen meubeltransport tijdens verhuizingen uit, maar u kunt ons ook altijd bellen als wij een door u aangeschaft object moeten ophalen. Dit kan bij de winkel zijn, maar ook objecten die via Marktplaats gekocht zijn. Wanneer u gaat verhuizen en er toch liever voor kiest om de verhuizing zelf uit te voeren dan kunt u ook kiezen voor de optie meubeltransport. Dit is voor wanneer u een klein aantal grote objecten of meubels hebt die verhuist moeten worden.

Opslag

Heeft u spullen die u niet mee kunt verhuizen naar de nieuwe woning of pand? Dan kunt u de spullen ook altijd bij ons in de opslagruimte opslaan. Onze opslagruimtes zijn beveiligd én uw spullen zijn hierbij ook nog eens goed verzekerd.

Meubeltransport binnen én buiten Nederland

Wij kunnen uw meubels binnen en buiten Nederland verhuizen. Wij zijn hier dagelijks mee bezig en hebben daardoor de nodige ervaring. Dit in combinatie met het gebruik van professionele materialen zal ervoor zorgen dat uw inboedel altijd veilig op plaats van bestemming zal worden afgeleverd. Of dit nu in Den Haag of Rotterdam is of dat het in Duitsland of België is. Verhuisbedrijf ACN regelt dit voor u.

De kosten voor meubeltransport

De kosten voor meubeltransport zijn verschillend en erg afhankelijk van uw wensen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om zomaar een schatting te maken van uw verhuiskosten. Met wat extra informatie kunnen wij uiteraard altijd een exacte prijsberekening voor u maken.

Vraag een gratis offerte aan

Voor de exacte prijsberekening kunt u bij ons altijd een gratis offerte aanvragen. Dit kunt u doen door gebruik te maken van ons formulier op de website. Dit is geheel vrijblijvend. Na uw aanvraag zult u binnen 24 uur een gratis offerte in uw mailbox ontvangen.

Heeft u nog vragen?

Bij vragen kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Verhuizing plannen

1
Volgende
2
Last Page
Verhuizen van *
Verhuizen naar *
Verhuisdatum
Wat ga je verhuizen
Naam *
Email *
Telefoon *

Verhuiskosten berekenen

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%