085 401 18 09

Marktplaats transport

Marktplaats transport

Het komt vaak voor dat u na lang zoeken op Marktplaats eindelijk vindt wat u zocht, maar dat het aan de andere kant van Nederland wordt aangeboden. Wanneer dit kleine goederen betreft is het geen probleem, want dit kan natuurlijk gewoon via de post verstuurd worden. Bij grote goederen kan dit wel een probleem worden. Denk hierbij aan een kast, bank of bed dat opgehaald moet worden. In dit geval is de afstand dan niet alleen het probleem, maar ook het transport. Dit is allemaal erg tijdrovend en ingewikkeld waardoor veel mensen er tegenwoordig liever voor kiezen om het door een professioneel bedrijf op te laten halen.

De bezorgdienst van Verhuisbedrijf ACN

Wanneer u op Marktplaats wat leuks heeft gevonden en geen idee heeft hoe u dit kunt ophalen kunt u voor de bezorgdienst van Verhuisbedrijf ACN kiezen. Wij zullen de goederen voor u ophalen en deze netjes bij u afleveren. Verder gaat het niet alleen om de afstand of het vervoer, maar wanneer het grote en zware goederen betreft moeten deze natuurlijk ook op de juiste wijze getild worden. Wij zorgen altijd voor het juiste aantal mankracht waardoor wij uw spullen netjes en veilig op transport kunnen zetten.

Hoelang duur het bezorgen van uw producten?

Uiteraard kunt u zelf kiezen wanneer u de producten bij u geleverd wilt hebben. Zelfs als u het op dezelfde dag zou willen is dit goed mogelijk. U kiest namelijk zelf de dag en het tijdstip uit. Wanneer u bij ons een aanvraag heeft ingediend wordt dit naar onze collega’s doorgestuurd. U kunt ook dagen of weken in de toekomst plannen. Wil u de spullen met spoed bij u afgeleverd hebben? Dan is dit natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Vraag een gratis offerte aan

De kosten voor elke bezorging zijn natuurlijk anders. Dit heeft met verschillende factoren te maken. Hierbij kunt u denken aan de afstand, vervoer en wat voor goederen het betreft. Bij ons kunt u de exacte kosten voor een bezorging uitrekenen door een gratis offerte aan te vragen. Na het indienen van uw aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen en u ook een gratis offerte mailen.

Verhuizing plannen

1
Volgende
2
Last Page
Verhuizen van *
Verhuizen naar *
Verhuisdatum
Wat ga je verhuizen
Naam *
Email *
Telefoon *

Verhuiskosten berekenen

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%