085 401 18 09

Klusjesman

Klusjesman

Gaat u verhuizen of heeft u een grote opruiming voor uw woning gepland en heeft u hier een klusser voor nodig? Dan bent u bij Verhuisbedrijf ACN aan het goede adres. Wij verhuizen, ontruimen én hierbij hebben wij ook nog eens handige klusjesmannen in dienst. Wij combineren een goedkope prijs met de beste service waardoor wij u zeer goed van dienst kunnen zijn.

Wat kan onze handyman voor u betekenen?

Niet iedereen kan klussen en sommige mensen hebben zelfs ‘twee linkerhanden’. In deze gevallen is het zeker handig om een klusjesman in te huren voor werkzaamheden. Onze professionele klussers kunnen u hier goed bij helpen en zullen altijd rekening houden met uw wensen. Nadat uw wensen zijn besproken zal er een plan van aanpak opgesteld worden. Hierbij houden wij ook altijd rekening met uw budget. Wij denken uiteraard altijd met u mee waardoor u voordelig uit zult zijn. Verder maken wij altijd gebruik van professionele gereedschappen en materialen zodat de klussen goed uitgevoerd kunnen worden.

Onze werkzaamheden

Wij verrichten diverse werkzaamheden die wij in én rondom het huis voor u kunnen uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Boor- en timmer werkzaamheden
  • Behang aanbrengen en verwijderen
  • Schuurwerkzaamheden
  • Schilderwerkzaamheden
  • Gaten in de muren vullen
  • Vloer leggen/verwijderen
  • Gordijnen en lampen ophangen
  • (De)montage van meubels

Wat zijn de kosten?

Om de juiste prijs aan u door te kunnen geven is het belangrijk dat wij wat meer informatie hebben over wat u precies wilt. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen? Dan kunt u voor een speciale prijs onze klusjesman inhuren. Heeft u onze klusjesman voor een aantal klussen in huis nodig? Dan moet er naar de werkzaamheden gekeken worden. Uiteraard kunnen wij u met wat informatie de exacte kosten voor uw klus geven.

Vraag een gratis offerte aan

Bij Verhuisbedrijf ACN kunt u altijd gratis offertes aanvragen. Dit kan eenvoudig door online ons formulier in te vullen waarna u binnen 24 uur een offerte in uw mailbox zult ontvangen. Ook kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Verhuizing plannen

1
Volgende
2
Last Page
Verhuizen van *
Verhuizen naar *
Verhuisdatum
Wat ga je verhuizen
Naam *
Email *
Telefoon *

Verhuiskosten berekenen

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%