085 401 18 09

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Een internationale verhuizing vraagt om de nodige ervaring en kennis. Ook is een goede voorbereiding erg belangrijk, want hoe moet dit precies aangepakt worden? Wat is de juiste wijze van uw inboedel inpakken? Wat is het beste vervoer en wat zijn de douaneregels eigenlijk? Verhuisbedrijf ACN is een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in internationale verhuizingen. Door onze kennis en ervaring weten wij precies wat er nodig is om een internationale verhuizing in goede banen te leiden. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen.

Douane

Bij een internationale verhuizing komen er nogal wat formaliteiten kijken. Wanneer u hier geen ervaring mee hebt kan dit enorm verwarrend zijn. Voor sommige landen moet u zelfs in het bezit zijn van een inklaring. Bij het invullen van al deze documenten is het natuurlijk ook belangrijk dat u dit op de correcte wijze doet én compleet ingevuld heeft. Voor Verhuisbedrijf ACN zijn internationale verhuizingen dagelijkse kosten en daarom kunnen wij u goed van dienst zijn.

Verhuizingen binnen de Europese Unie

Dankzij de regelgeving in de Europese Unie (EU) is het tamelijk eenvoudig om naar andere lidstaten te verhuizen. Bij lidstaten van de EU zullen wij bij de grens niet snel tegen problemen aanlopen en zijn er ook geen speciale douanehandelingen nodig. Echter zijn er natuurlijk ook landen die geen lid zijn van de EU, denk hierbij aan bijvoorbeeld Zwitserland. In dit soort gevallen zullen wij wel te maken krijgen met douanehandelingen en hierbij is het erg belangrijk om te weten wat er precies moet gebeuren. Gelukkig weten wij door onze jarenlange ervaring precies wat er nodig is voor alle landen. Lidstaat of geen lidstaat van de EU. Verhuisbedrijf ACN kan u altijd helpen.

Onze verhuisdiensten

Net zoals bij verhuizingen binnen Nederland bieden wij voor internationale verhuizingen ook extra verhuisdiensten aan. Hierdoor kunt u nog makkelijker verhuizen. Enkele voorbeelden van deze diensten:

  • (De)montage
  • Klusjesman
  • In- en/of uitpakservice
  • Opslag van inboedel

Onze verhuisdiensten

Verhuizingen zijn altijd anders en zo ook verhuizingen naar het buitenland. Hierbij is het ook nog eens zo dat persoonlijke wensen verschillen. Hierdoor is het voor ons als verhuisbedrijf erg moeilijk om zomaar een schatting van uw verhuiskosten te maken. Hiervoor hebben we wat extra informatie nodig.

Vraag een gratis verhuisofferte aan

Het is voor ons uiteraard mogelijk om een exacte prijsberekening voor u te maken. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons offerteformulier. Na het indienen van uw aanvraag zult u binnen 24 uur een gratis offerte in uw mailbox ontvangen.

Neem contact met ons op

Heeft u misschien nog vragen of wilt u graag een van onze verhuisspecialisten spreken? Dan is dit geen enkel probleem. U kunt ons altijd telefonisch bereiken. Onze collega’s staan u graag te woord.

Verhuizing plannen

1
Volgende
2
Last Page
Verhuizen van *
Verhuizen naar *
Verhuisdatum
Wat ga je verhuizen
Naam *
Email *
Telefoon *

Verhuiskosten berekenen

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%