085 401 18 09

Duurzaam

Duurzaam

De laatste jaren is duurzaamheid steeds belangrijker geworden in de Nederlandse maatschappij. Daarom kiezen wij bij Verhuisbedrijf ACN er ook liever voor om duurzaam te verhuizen, want de wereld en het milieu zijn voor ons ook erg belangrijk.

Duurzame verhuisdozen

Wat wij onze klanten altijd aanraden is het huren van verhuisdozen. Verhuisdozen gebruikt u namelijk maar 1 keer en daarna niet meer, dus waarom zou u eigenlijk ook zoveel geld uitgeven aan dozen waar u later waarschijnlijk niks meer mee doet? Bij Verhuisbedrijf ACN hebben wij verhuisdozen te huur. Deze zijn van stevige kwaliteit en gaan dan ook lang mee.

Professioneel én duurzaam verhuismateriaal

Bij Verhuisbedrijf ACN proberen we zo weinig mogelijk plastic te gebruiken. We gebruiken altijd materialen zoals bijvoorbeeld verhuisdekens. Deze kunnen we vaker gebruiken en hoeven we na gebruik ook niet direct weg te gooien.

Recyclen

Wij kiezen indien mogelijk altijd voor recyclen. Als u dingen heeft wat u weg wilt gooien dan bespreken wij samen met u de verschillende opties. Ons voorkeur gaat uit naar goede doelen en de kringloopwinkel. Wanneer u voor deze opties kiest zullen wij alles netjes bij deze punten afleveren zodat alles een tweede leven krijgt en niet meteen een verbrandingsoven in wordt gegooid. Verder zullen we de andere spullen naar de daarvoor juiste stortplaatsen rijden zodat het op de juiste manier gerecycled kan worden.

Verhuizing plannen

1
Volgende
2
Last Page
Verhuizen van *
Verhuizen naar *
Verhuisdatum
Wat ga je verhuizen
Naam *
Email *
Telefoon *

Verhuiskosten berekenen

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%